Welke verf moet je op het gezicht gebruiken?

Veel van de meest populaire merken voor schmink die er zijn, zijn gemaakt met paraffinewas, waaronder merken als Diamond FX, TAG Body Art, Kryvaline regular line en Wolfe FX-gezichtsverven. Gezichtsverven met paraffinewas hebben meestal een klei-achtige consistentie en kunnen worden geactiveerd met water. Onze beste algemene keuze, de Kryvaline Face Paint Kit biedt de belangrijkste nietjes die elke kunstenaar nodig heeft, samen met schminkpannen gevuld met minder conventionele kleuren, zoals leisteengrijs en mauve. Voor iets dat je buiten zonsondergang kunt dragen, houden we ook van de Midnight Glo Black Light Face and Body Paint.

Het bevat acht potten gloeiende, niet-giftige verf en de verven hebben blacklight nodig om volledig in het donker te verschijnen. Dit is het meest voorkomende type schmink, en als je aan de slag gaat, raden we dat aan. Verf op waterbasis is precies dat, op basis van water. Het komt er schoon af met water en zeep en dat maakt het ideaal voor kinderen.

Verf op waterbasis is gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden, smelt niet (dus er is minder overdracht) en je kunt er splitcakes van maken voor een gevarieerd uiterlijk. Het beste is dat verf op waterbasis niet duur is. Maguiness adviseert om een schmink te kiezen die is gelabeld als FDA-conform, parabenenvrij en hypoallergeen. Als je een upgrade van je schminkset wilt en het niet erg vindt om een kleine premie te betalen, koop deze dan, je zult niet teleurgesteld zijn.

Gezichtsverven zijn een leuke activiteit voor verjaardagsfeestjes van kinderen, maar ze zijn ook een noodzaak in de toolkit van elke cosplayer of professionele visagist die realistisch ogende make-up met speciale effecten maakt. Als je schminkt voor het verjaardagsfeestje van een kind, wil je misschien een alles-in-één schminkset kiezen met stencils, glitter en handleidingen voor verschillende ontwerpen. Koop een heavy duty lotion (zoals een voor „extreem droge huid”) Meng 1 deel op elke 4 of 5 delen verf in al je kleuren. Als ventilatie echter geen probleem is en je je in een gecontroleerd klimaat bevindt, is er geen beter dan de TAG-schmink die we hebben beoordeeld - het was gewoon een van de beste gezichtsverven voor cosplay.

Deze all-over huidverven tillen schminken naar een heel nieuw niveau, dankzij hun vermogen om te gloeien onder een blacklight. Hoewel het bestand is tegen zweet, kun je aan het einde van de dag de Snazaroo-verf gemakkelijk afwassen met warm en zeepwater. Als u van plan bent de schmink op kinderen te gebruiken of als u zelf een gevoelige huid heeft, moet u kiezen voor een vertrouwd merk in plaats van een paar dollar te besparen. Desalniettemin: „Het is nog steeds nodig om het etiket zorgvuldig te lezen als je kijkt naar schminken die momenteel op de markt zijn.

Een vochtige spons kan kleuren gelijkmatig over je gezicht verspreiden met absoluut gemak (ook perfect voor bodypainting). Dit type schmink is ook zeer draagbaar, waardoor het ook de voorkeur heeft van professionele schminkschilders. Gezichtsverven bedoeld voor kinderen hebben vaak een veel helderder palet, voldoen aan de FDA en zijn geschikt voor de gevoelige huid. Of het nu gaat om de ronde (wat perfect is voor gedetailleerd werk), filbert of platte penselen (perfect voor grote stukken schilderen) - u kunt veel meer precisie krijgen in uw schminken.

Leave Reply

Required fields are marked *