Welke ideeën voor schmink?

Bekijk meer ideeën over ontwerpen voor schminken, schminken, schmink voor kinderen. Om de een of andere reden, alleen bekend bij jongeren onder de 8 jaar, is de Tiger een ongelooflijk populaire keuze voor schminken op beurzen, feesten en evenementen. Sommige ontwerpen voor het schilderen van tijgers kunnen de schilder in hun laarzen laten trillen. Dit eenvoudige ontwerp voor het schilderen van tijgergezichten kan worden bereikt door de meest amateur-gezichtsschilder.

Zie eruit als een professional terwijl je de eenvoudigste schmink ooit doet. Transformeer rekruten die klaar zijn om soldaten te bestrijden met deze Camo Soldier-schminktechniek. Je hebt 3 sponzen en een aantal goede modderige sludgy kleuren nodig. Met deze kun je niet fout gaan.

College Times geeft ons een fantastische, stapsgewijze tutorial om jezelf te veranderen in een van de blauwe schoonheden van Avatar. Je kunt het publiek deze Halloween echt verbazen. Voor een gemakkelijke maar prachtige Woman Woman-schmink die de Amazone-godin zelf waardig is, gebruik een zwarte eyeliner om cartoonachtige contouren te creëren onder jukbeenderen, bij de kaaklijn, langs de neus, rond de lippen en rond de ogen. Als je kind op zoek is naar meer een prinsessenmake-over, of ontwerpen zoals zeemeerminnen of kronen, dan is de Fantasy schmink-stencilset van Snazaroo net zo eenvoudig.

Laat die onrustige voeten een paar ogenblikken stil blijven terwijl je hun passie voor footie vervult met dit voetbalschmink. Deze echt schattige kleine man werd veranderd in Leonardo met een beetje groene, zwarte, witte en blauwe verf. Begin met witte schmink over het hele gezicht en gebruik vervolgens een donkere tint gelschaduw of schmink om cirkels rond de ogen te creëren. Of je nu op zoek bent naar een activiteit op een regenachtige dag, iets om een feest onvergetelijk te maken, of ideeën voor je volgende fondsenwervingsevenement op school, schminken is het antwoord.

Strooi wat sprookjesstof en geef je kleintjes vleugels om te vliegen met een prachtig sprookjesachtige schminkontwerp. Geïnspireerd door seizoen zes van American Horror Story, vereist deze look een zwarte eyelinerpen, rode vloeibare lippenstift en wat moed om spinnen op je ogen te schilderen, tenslotte. Zeker, je zou een van de beste Halloween-kostuums kunnen kopen, maar de helft van het plezier van Halloween is zelf iets in elkaar zetten, en dat omvat het tot leven brengen van een van de vele Halloween-schminkideeën. Bekijk deze lijst met coole ideeën voor schminken voor kinderen, die de gezichten van kleintjes kunnen transformeren zonder professionele schildervaardigheden te vereisen.

Gebruik groene, zwarte, witte, gele en rode schmink en maak dit echt coole ontwerp van Michelle Patterson op Flickr. Een ander ontwerp dat zich leent voor kleuraanpassing, laat hun fantasie de vrije loop terwijl je deze slangenschmink maakt. Geliefd om haar schattige uiterlijk en haarlint, Hello Kitty is een populaire keuze voor schminken en gemakkelijk te repliceren. Koop wat witte schmink, een zwarte schmink en zwarte lippenstift om deze eenvoudige skeletlook te creëren.

Leave Reply

Required fields are marked *