Wat is de voorgevel van een gebouw?

Het woord gevel komt oorspronkelijk van het Italiaanse woord „facciata, en wordt gedefinieerd als de buitenkant of alle buitenvlakken van een gebouw. De term wordt vaak gebruikt om alleen naar de hoofd- of voorkant van een huis te verwijzen. Een gevel van een gebouw verwijst naar één zijde, normaal gesproken de voorkant van een bouwconstructie. Het is een van de meest integrale onderdelen van het algehele ontwerp van de structuur, omdat het er een unieke persoonlijkheid en karakter aan toevoegt.

Een gevel van een gebouw kan verschillende vormen en maten hebben, in feite is het een van die stukken van de structuur die de architect de kans biedt om te experimenteren en zijn talent te laten zien en zijn creaties tot leven te brengen. Een gevel is de voorkant of het gezicht van alles, vooral een gebouw. Een cedilla-accentteken onder de c vertelt ons dat we de c moeten uitspreken als een s en niet als een k zoals fuh-sod in plaats van fuh-kade. Gevel of gevel is een veel voorkomend woord, dus het is handig om de definitie te kennen en hoe deze wordt gebruikt.

In vergelijking met de veelgebruikte buitenverven kunnen deze er smoezelig uitzien, vuil en stof aantrekken, gevels, zijn stevig en weerbestendig, deze krachten maken ze zeer duurzaam en gaan ze tientallen jaren mee. Dit zijn milieuvriendelijke en stoere moderne gevels die de waarde en het ontwerpaspect van de bouwconstructie versterken. Voorgevel - In het midden moet de naam van de specifieke skywalk samen met het NNJ-logo in prominente grootte worden geoormerkt. Kleigevels zijn niets anders dan de panelen gemaakt van terracotta die op de buitenmuren of gevel van elk gebouw kunnen worden bekleed.

Gevels zijn het resultaat van geavanceerde technologie en geavanceerde productieprocessen, wat betekent dat ze zeer goed bestand zijn tegen de buitenomgeving. Een zorgvuldig ontworpen gevel kan een gebouw efficiënter laten werken voor de eigenaren, bewoners en omgeving. De primaire voorgevel van een gebouw in de RCA moet worden teruggezet van de stoeprand op een afstand die voldoende is om een aangelegde of hardscaped berm te creëren naast de stoeprand en een voetgangersweg zoals vereist in sectie 217 F (e).

Leave Reply

Required fields are marked *