Schilder je de onderkant van de boog?

Schilder de onderkant van een eenvoudige boog. Als de kamers in twee verschillende kleuren zijn geverfd, schilder dan de onderkant van de boog de lichtere kleur van de twee kamers. Als beide kamers dezelfde kleur hebben, overweeg dan om de onderkant van de boog een lichtere kleur te schilderen, zoals wit of crème. Als de boog twee kamers scheidt die verschillende maar vergelijkbare kleuren zijn geverfd, kunt u twee tinten gebruiken om de kamers te mengen.

Kies voor elke kant van de boog een kleur die één tint donkerder of lichter is dan de muurkleur in de kamer. Schilder de onderkant van de boog in een van die twee kleuren om een naadloze overgang tussen de kamers te creëren. Als je rode accessoires in je keuken en woonkamer hebt, overweeg dan om je boog tussen de twee kamers een dieprode kleur te geven. Als de boog zich tussen twee kamers bevindt die heel verschillende kleuren zijn geverfd, zal een neutrale boog ze naadloos verbinden zonder met beide stijlen te botsen.

Om op te vallen in plaats van blendy te zijn, geeft het schilderen van de muren in een contrasterende kleur je bogen een geheel nieuwe look. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb overal op sociale media geschilderde bogen (%26 zelfs andere leuke kleurblokken geschilderde vormen) zien verschijnen en ik ben ER HELEMAAL VOOR. Als de woonkamer een zwaar verhandelde ruimte is die naar de niet vaak gebruikte eetkamer leidt, is de boog geverfd om bij de muren van de woonkamer te passen. Als je een rustiek landelijk motief hebt, overweeg dan om de boog van je ingang naar je woonkamer een zachte mokkabruine kleur te schilderen.

Als je een verflaag onder de schilderstape hebt gehad, kan dit worden opgeruimd met een klein schilderpenseel en je muurkleur. Om dingen uit te testen, sneed ik wat verpakkingspapier op en plakte het aan de muur om een beeld te geven van de grootte voordat ik begon te schilderen. Wit is een neutrale kleur waarmee u gemakkelijk tussen twee kamers kunt overschakelen, vooral als een van de kamers wit is geverfd en de andere kamer een andere kleur heeft. Het schilderen van een boogaccentmuur is een zeer snelle, gemakkelijke en goedkope manier om een kamer onmiddellijk bij te werken en een frisse uitstraling te geven.

Afhankelijk van de rest van de inrichting van uw huis, kunt u een helderwitte verfkleur kiezen, zoals schitterend wit of een zachte witte verfkleur zoals eierschaal. Natuurlijk moet elke ontwerpregel worden overtreden, dus overweeg het ontwerp voordat u verfkleuren kiest. Als de boog zich tussen twee kamers met verschillende kleuren bevindt, schilder dan een kant van de boog een tint lichter of donkerder dan de kleur van de kamer aan die kant. Een andere manier om bloeden te voorkomen en die taperand af te dichten, is de borstel over de rand van de tape met de verfkleur eronder, wacht tot die droog is en volg dan je boogkleur op.

Leave Reply

Required fields are marked *