Wanneer kunnen gezichtsschilders weer aan het werk gaan 2021?

Na een pauze van een jaar vanwege het Coronavirus kan uw kit voor schminken. De realiteit is dat mensen bang zijn. Ze zijn bang om verschillende redenen die we misschien niet allemaal begrijpen, en het is niet onze taak om ze te vertellen hoe ze erover moeten denken. Het is onze taak om hen en hun kinderen te vermaken.

Het is onze taak om hun angsten te kalmeren, hen meer op hun gemak te laten voelen en hen te helpen volop van hun feest te genieten. Het is niet onze taak om hen te vertellen dat ze niet bang moeten zijn. Vooral omdat ze misschien bejaarde ouders hebben die hun kleintjes vaak bezoeken, of een goede vriend of familielid met een soort auto-immuundeficiëntie. Een pasgeboren baby thuis die te weinig is voor vaccins.

Wat de reden ook is voor hun overvloed aan zorgen, ze zouden hun angsten niet aan ons hoeven te rechtvaardigen. Laten we dus diep ademhalen en beginnen met een paar basisprincipes. Zoals elke psycholoog je zal vertellen, zijn we bang voor wat we niet begrijpen. En waar we bang voor zijn, proberen we te beheersen.

Het is echter moeilijk om de controle te hebben wanneer het merendeel van wat u beschermt dingen zijn die ANDERE mensen moeten doen. Dingen zoals hun handen wassen voordat ze jou of je geliefden aanraken (zoals het gezicht van je kind). Hun mond bedekken als ze hoesten en niezen. Een masker dragen als ze zich niet lekker voelen.

Zelf een dragen als je niet degene bent die ziek is, zal niet echt iets doen). Vertrouwen op mensen om thuis te blijven en hun kinderen thuis te houden als zich symptomen voordoen. Wanneer mensen zo sterk moeten vertrouwen op de acties van ANDEREN om zichzelf en hun dierbaren te beschermen, plaatst het hen in de kwetsbare positie dat ze veel vertrouwen moeten stellen in mensen die ze niet eens kennen. Waaronder hun lokale schminkschilders.

Dit leidt tot een volledig begrijpelijk gevoel van paniek. Waterstofperoxide bleek effectief te zijn met een concentratie van. Natriumhypochloriet (NaOCl of NaClO), is een chemische stof die voorkomt in bleekmiddel. Dit blijkt effectief te zijn bij het opbreken van die vervelende schaal.

Oppervlaktedesinfectie met 0,1% natriumhypochloriet, of met goede oude C2H5OH (ethanol, bij de meesten beter bekend als ontsmettingsalcohol), is ook een veilige gok. Een potentie van 62% tot 71% blijkt het meest effectief te zijn omdat het minder snel verdampt dan 99% ethanol door toevoeging van water. Hoe meer tijd het wordt toegestaan om aan de oppervlakte te blijven en zijn magie te bewerken, hoe beter. Al deze opties vereisen een incubatietijd van 1 minuut om hun werk te doen om de envelop glycoproteïne af te breken die dit sensationele virus beschermt.

Eenvoudige aanbevelingen zijn onder meer het gebruik van handdesinfecterend middel tussen kinderen (gevolgd met een kusje lotion om te voorkomen dat je huid uitdroogt), of handschoenen. Als je ervoor kiest om de handschoenenroute te volgen, koop dan niet de latexsoort. Sommige kinderen hebben een allergie voor latex, en je wilt ze niet in die positie brengen. Zoek naar elk merk vinyl- of nitrilhandschoenen.

Nitril, ook bekend als NBR, is een vorm van synthetisch rubber met een ongewoon hoge weerstand tegen olie, brandstof en andere chemicaliën. Het is populair in zowel de gezondheids- als de voedingsindustrie, als een manier om mensen te beschermen tegen ziektekiemen en virussen zonder mensen met latexallergieën in gevaar te brengen. Op dezelfde manier als het niet delen van sponzen (vooral tijdens ons huidige COVID-19-avontuur), zou ik ook aanraden om vast te houden aan wegwerpbare lippenstiftapplicators zoals wattenstaafjes voor elke kleur die op de lippen gaat, en ze dan weg te gooien als je klaar bent. Vermijd altijd glitter op de lippen te tikken met je vinger.

Gebruik in plaats daarvan gewoon het andere uiteinde van je Q-tip om op die glitter te tikken en je bent klaar om te gaan). Wanneer u ontsmettingsalcohol koopt, wordt deze verdund met water. En zo verder. Alcohol die 91% of hoger is, is het beste voor poeders, omdat de verdampingssnelheid in vergelijking veel sneller is.

Echter (en hier wordt het lastig), werkt alcohol met een hogere concentratie niet goed alleen voor desinfectie. Nogmaals, dit komt omdat het te snel verdampt. De alcohol heeft niet genoeg tijd gehad om de klus te klaren voordat hij weg is. Een populaire truc die veel make-upartiesten gebruiken, is om een tissue te nemen en de bovenste laag van je schaduw voorzichtig weg te vegen, om zoveel mogelijk vervuiling te verwijderen.

Geef het dan een lichte mist met 99% om te proberen alles wat overblijft te doden. Gezichts- en bodypaint is vervaardigd om antimicrobieel te zijn, en grondig afvegen zou voldoende moeten zijn. Maar als je iets extra's wilt doen om discontaminatie te garanderen, is een make-updesinfecterende spray de beste manier om te gaan. Vermijd het spuiten van alcohol rechtstreeks op uw gezichtsverven.

Pure alcohol kan crèmecosmetica uitdrogen en kan de pigmenten zelfs veranderen. Make-upontsmettingssprays zorgen ervoor dat de make-up zich anders gedraagt dan pure alcohol, omdat ze zijn geformuleerd met de perfecte balans tussen alcohol en verzachtende middelen. Dit zorgt ervoor dat je gezichtsverf romig blijft in plaats van droog en gebarsten. Het houdt ook je pigmenten trouw aan hun vorm.

Als je een fles cosmetische ontsmettingsspray in de buurt van je station hebt, zullen de mama's altijd zwijmelen. Ik heb zoveel optredens gekregen door ze te laten zien dat ik dingen een snelle spritz geef. Het is speciaal gemaakt voor make-up en gezichtsverf IS make-up. Maar nogmaals, deze stap is eigenlijk slechts een reservevoorzorgsmaatregel, aangezien uw gezichtsverven in het begin al antimicrobieel zijn.

Antimicrobiële producten doden of vertragen de verspreiding van micro-organismen. Micro-organismen omvatten bacteriën, virussen, protozoa en schimmels zoals schimmels en meeldauw. Als je besluit dat je om welke reden dan ook liever afziet van het gebruik van make-up ontsmettingsspray, kun je nog steeds een prachtig gedesinfecteerde kit hebben. Het enige dat u echt hoeft te doen, is eraan denken om ze regelmatig grondig af te vegen wanneer u maar kunt.

B) Hoe vaak hebt u COVID-19-positieve werknemers gedetecteerd en verwijderd van de werkplek onder dit beleid? Biedt u betaald verlof en werkbescherming aan werknemers die u om deze reden verwijdert?. Als de gasten gezichtsschilders allemaal beschouwen als rustig hyperwaakzaam over dergelijke details, zullen ze de boodschap internaliseren dat schminken geen risicovolle aanvulling op hun feestplannen hoeft te zijn. .

Leave Reply

Required fields are marked *