Wat is de beste verf om buiten te gebruiken?

Als u buitenoppervlakken wilt beschermen en ze wilt verbeteren met rijke kleuren, dan is Valspar Porch, Floor en Patio Latex Paint de juiste keuze. Deze formule, die is gemaakt van met polyurethaan versterkt glazuur, is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel. Verschillende verven hebben verschillende droogtijden, en wachten tot de eerste laag droog is voordat een tweede laag wordt aangebracht, is essentieel voor het bereiken van een hoogwaardige afwerking. De meeste latexverven voelen binnen een paar uur aan en een tweede laag kan binnen 4 tot 6 uur worden aangebracht.

Olieverf droogt echter in 6 tot 8 uur aan en kan tot 24 uur duren voordat een tweede laag kan worden aangebracht. Droogtijden staan meestal vermeld op het verfblik. Acryl is een bindmiddel waardoor latex licht kan buigen, waardoor het minder snel broos wordt en barst en daardoor regen beter kan afstoten. De latexverflabels van de hoogste kwaliteit bevatten de woorden „volledig acryl” of „100 procent acryl”.

Hoewel goedkopere verven vaak een kleine hoeveelheid acryl bevatten, bevatten ze meestal niet genoeg om de verf echt weerbestendig te maken. Als bonus is Duration weinig VOS, dus het is minder waarschijnlijk dat er aanstootgevende dampen ontstaan dan sommige andere verfopties voor buiten. Verkrijgbaar in meer dan 100 kleuropties, Duration kan worden toegepast bij temperaturen tot 35 graden Fahrenheit, waardoor het veelzijdig en langdurig is. Eén gallon beslaat maximaal 300 vierkante voet.

Zinsser heeft schimmel- en meeldauwremmende ingrediënten om buitenhout te beschermen, zolang het oppervlak vrij is van bestaande schimmel of meeldauw voordat het wordt geverfd. De verf biedt een goede dekking en blokkeert, zoals veel Rust-Oleum producten, vlekken die doorbloeden. Het wordt geleverd in een halfglanzende glans die vuil en vocht afstoot. Eén gallon beslaat maximaal 100 vierkante voet.

Duramax bevat FlexShield365-technologie die is ontworpen om de weerstand tegen extreme weersomstandigheden, zoals harde wind en slagregen, te verhogen en tegelijkertijd een zekere mate van schimmel- en schimmelbestendigheid te bieden. De verf is een 100 procent acrylformulering, dus het bedekt effectief haarlijnscheuren in bestaande verf voor een gladde oppervlakte-look. Het wordt geleverd in een kleurbaar blikje van 1 gallon wit. Een enkele gallon kan tot 130 vierkante meter bedekken.

Emerald Exterior is een zelfaanzuigende verf die een gladde, vlakke laag produceert en geen aparte primertoepassing vereist. Eén gallon kan tot 250 vierkante voet bedekken en een sterk, veerkrachtig oppervlak bieden dat vuil ontmoedigt. De verf is eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of sproeier. Deze premium portiekverf zorgt voor een sterke, laagglanzende afwerking, ideaal voor de meeste veranda-toepassingen.

Eén gallon kan tot 400 vierkante meter bedekken. Het wordt geleverd in traditioneel leisteengrijs en kan worden getint om andere kleuren te creëren. Behr Premium droogt binnen 1 uur aan bij gematigd weer en na 48 uur kan een tweede laag worden aangebracht. Met 100 kleurstellingen om uit te kiezen en een zelfaanzuigende formule met weinig VOS, is de Sherwin-Williams buitenverf onze eerste keuze voor de meeste buitenprojecten.

In onze zoektocht naar de beste buitenverf hebben we alleen gekeken naar opties van de topverfmerken. Bepaalde factoren, waaronder duurzaamheid, levensduur en weersbestendigheid, bepaalden welke verven boven de rest opvielen. Elke topkeuze beslaat minstens 130 vierkante voet per gallon verf en gaat jaren mee. Acryllatexverf is de gouden standaard voor het schilderen van houten buitenbekleding, ramen en gevelbeplating (hout en metaal).

Acrylverf is ook geweldig voor het schilderen van garagedeuren en houten luiken. In het verleden was verf op oliebasis de superieure keuze voor duurzaamheid, maar de meeste premium latexverven zijn geformuleerd met acrylharsen om de levensduur van de coating te verlengen. Moderne vooruitgang in verftechnologie, met name de komst van volledig acrylformuleringen, heeft de taak om een product van de bovenste plank te vinden vrij eenvoudig gemaakt. Zoek gewoon naar 100 procent acryllatex op het etiket.

Je krijgt een verf die veel langer flexibel, ademend en kleurecht blijft dan verven gemaakt met vinylharsen of acrylmengsels. En omdat het hardnekkig op de meeste oppervlakken hecht, kunt u het met vertrouwen gebruiken op hout, vinyl, metaal en metselwerk. Hoe lang gaat het duren? Dat hangt af van de verf en waar het op wordt aangebracht. Twee lagen verf van topkwaliteit over gegrond hout kunnen 10 tot 15 jaar meegaan.

Twee lagen stucwerk kunnen aanzienlijk langer standhouden. Verven gemaakt met 100 procent acrylharsen gelden overal als de beste, maar zoals deze drie Benjamin Moore-producten laten zien, kunnen de verhoudingen van ingrediënten, dekkingspercentages en droge filmdiktes aanzienlijk variëren. Deze informatie is te vinden op technische gegevensbladen (TDS), die alle fabrikanten gratis online verstrekken. Maar op een huis van vóór 1978 kan de verf lood bevatten, en achteloos aanvallen ervan zal schadelijk zijn voor u, uw familie en uw eigendommen.

Deze uitbundige laat-19e-eeuwse stijl maakte volledig gebruik van de aardse kleurkeuzes die nieuw verkrijgbaar zijn in massageproduceerde verven. Deze uitloper van koloniale architectuur uit de 18e eeuw is vaak beschilderd met gedurfde rode, oranje en gele tinten, niet alleen wit. Deze onwelriekende dampen kunnen bij inademing hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken, en hoewel u minder snel lastig valt bij het schilderen buiten, wilt u misschien toch een verf kiezen met het label „Low-VOC” of „Zero-VOC”. De uithardingstijd varieert per verf, waarbij latex en acryl een paar weken nodig hebben en verf op oliebasis tot een maand nodig heeft om uit te harden.

Was eerst de gevelbeplating en trim om vuil en meeldauw te verwijderen, schraap en schuur vervolgens losse verf tot op het substraat of een gladde basislaag. Gemaakt met geavanceerde acrylcopolymeren voor langdurige duurzaamheid, Sherwin-Williams Duration-verf is de beste algehele optie voor veel buitenschilderprojecten. Super Paint is niet zo dik als Duration, dus het borstelt en spuit gemakkelijker, en hoewel de consistentie van de verf dunner is, is de dekking nog steeds uitstekend. Keermuren, funderingen, keldermuren - vooral elk oppervlak van baksteen, betonblokken of stucwerk zal profiteren van deze hoogwaardige weerbestendige verf.

Als u op zoek bent naar een witte verfkleur voor buiten, of gewoon wat wit om uw buitenbekleding te schilderen, dan is dit een uitstekende budgetvriendelijke optie. Met een verscheidenheid aan buitenoppervlakken in gedachten, kunnen de topverven worden aangebracht op gevelbeplating, bekleding, dekvloeren en meer. Hoewel verf binnen een paar uur droog aanvoelt en zelfs klaar is voor een tweede laag, is deze mogelijk niet uitgehard. Ik ben teruggekeerd naar huizen die ik jaren eerder heb gekleurd om binnenshuis te schilderen en de vlek zag er nog steeds nieuw uit met heel weinig vervaging.

Afhankelijk van het verfmerk, de kleur, het materiaal van het oppervlak dat u schildert en de afwerking van de verf, kunnen de vierkante meters die een enkele gallon bedekt enorm variëren. Halfglanzende en glanzende verven kunnen worden gebruikt op accenten, zoals deuren, vensterbanken of luiken, maar zijn niet goed geschikt voor grote oppervlakken. Deze verf is een van de beste buitenverven omdat hij is geformuleerd met geavanceerde harstechnologie die hem helpt sterker aan het basisoppervlak te hechten, zijn kleur langer te behouden en onvolkomenheden in het oppervlak effectiever te verbergen. .

Leave Reply

Required fields are marked *