Wat voor soort verf gebruik je op buitenmuren?

Acrylverf, die op waterbasis is, is meestal de beste verf om op buitenmuren te gebruiken. Deze verf is geweldig voor het waterdicht maken van uw muren, maar laat tegelijkertijd vocht dat zich al binnen de muren bevindt, verdampen. Moderne vooruitgang in verftechnologie, met name de komst van volledig acrylformuleringen, heeft de taak om een product van de bovenste plank te vinden vrij eenvoudig gemaakt. Zoek gewoon naar 100 procent acryllatex op het etiket.

Je krijgt een verf die veel langer flexibel, ademend en kleurecht blijft dan verven gemaakt met vinylharsen of acrylmengsels. En omdat het hardnekkig op de meeste oppervlakken hecht, kunt u het met vertrouwen gebruiken op hout, vinyl, metaal en metselwerk. Verven gemaakt met 100 procent acrylharsen gelden overal als de beste, maar zoals deze drie Benjamin Moore-producten laten zien, kunnen de verhoudingen van ingrediënten, dekkingspercentages en droge filmdiktes aanzienlijk variëren. Deze informatie is te vinden op technische gegevensbladen (TDS), die alle fabrikanten gratis online verstrekken.

Acryl (op waterbasis) muurverf is de beste keuze voor buitenmuren. Dit soort verf helpt om de muur waterdicht te maken en laat tegelijkertijd vocht dat zich al in de muur bevindt naar buiten verdampen. Verwijder zoveel mogelijk obstakels bij het schilderen van een buitenmuur, bijvoorbeeld luiken, planten en struiken, klimop enz. Controleer ook de plaatsing van het metselwerk en verwijder eventuele pluggen, schroeven, spijkers enz.

Iedereen heeft zijn eigen mening over welke soort verf je moet gebruiken op stucwerk en ze hebben ook een specifiek merk waar ze de voorkeur aan geven, maar het belangrijkste om te onthouden is het feit dat alle drie de soorten verf zullen werken. Een acrylverf is meestal het type verf dat veel stucaannemers zullen aanbevelen omdat het een hogere permeabiliteitswaarde heeft in vergelijking met een elastomeer product. In veel gevallen is er ook onderhoud nodig aan de dakgoten en randen, en deze moeten ook worden geverfd. Wanneer u op internet rondkijkt naar antwoorden over wat voor soort verf u op stucwerk kunt gebruiken, krijgt u waarschijnlijk verschillende meningen.

Als het je droom is om je vingers glad over de muren van je huis te laten lopen, vergeet dan de structuurverven. Schilder eerst de randen van de muur met een grote borstel en schilder de voegen met de deur- en raamkozijnen en de dakgoten. Als je een nieuwe muur schildert, is de kans groot dat je zoutvorming en witte afzettingen op de muur ziet. Het schilderen van de buitenmuren van uw huis kan het een frisse en verzorgde uitstraling geven en een aanzienlijke toegevoegde waarde creëren.

Sommige kunnen zelfs vele jaren meegaan, waardoor het voor sommigen een verstandige investering is, maar houd er rekening mee dat het iets duurder is dan een standaard acrylverf van buitenkwaliteit. Plaats druppeldoeken over de grond en verwijder vervolgens afgebroken en losse verf met een verfschraper of schuurblok met gemiddelde korrel. Met de komst van eenvoudig te gebruiken verven op waterbasis in de jaren vijftig en grotere beperkingen op oplosmiddelen met een hoog VOS-gehalte, draait het gebruik van verven op oliebasis in de U. Permeabiliteit draait helemaal om ademend vermogen en het is in wezen hetzelfde en de permeabiliteitsclassificatie voor stucwerkafwerkingen en verven zal een waarde hebben die is aangeduid als permanenten.

Er zijn enkele verven die speciaal zijn ontworpen voor metselwerkondergronden zoals stucwerk, beton, cmu-blokken, enz. Maar op een huis van vóór 1978 kan de verf lood bevatten en achteloos aanvallen ervan zal schadelijk zijn voor u, uw gezin en uw eigendommen. Wees niet te zuinig met de hoeveelheid verf die u gebruikt - als u niet genoeg gebruikt, kunt u een ongelijk, fragmentarisch effect krijgen.

Leave Reply

Required fields are marked *