Spuitwerk schilderwerk

Dé uitkomst voor grote oppervlakten zoals plafonds of wanden.

Franssen & Honigh verwerkt zowel lakken als muur- en plafondverven op vakkundige wijze. Snel, met de beste materialen en 100% gegarandeerde tevredenheidsgarantie.

Interieur spuiten: mooi, schoon en vakkundig

Franssen en Honigh staat bekend om vakmanschap, jarenlange ervaring en betrouwbaarheid. Onze schilders streven naar perfectionisme en dat is terug te zien in het spuitwerk van uw interieur. Zowel voor wanden, plafonds en andere grote oppervlakten is spuitwerk zeer geschikt. Wij werken schoon, plakken alles af, spuiten uw oppervlakten en ruimen alles weer netjes op. Wij werken alleen met de beste materialen geselecteerd vanuit onze jarenlange ervaring en deskundigheid. Hierdoor kunnen wij instaan voor onze vermelde tevredenheidsgarantie.

Spuitwerk schilderwerk

Wij geven u gedegen advies met een voorstel op maat.

Latex spuitwerk voor particulieren en bedrijven.

Wij verzorgen veel latex spuitwerk voor particulieren en bedrijven. Een vorm van spuiten, die zeer geschikt is voor zowel woningen als bedrijfscomplexen of uw kantoorpand. Wij leggen u graag uit hoe wij dit voor u aanpakken. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van latex spuiten.

De keuze voor latex spuiten levert u een aantal voordelen op.

  • √ Een strakker en gladder resultaat
  • √ Latex spuiten kost minder tijd
  • √ Zeer geschikt voor wanden, plafonds met verschillende ondergronden
  • √ Een woning spuiten in 1 dag
  • √ En meer, wij leggen het u graag uit
Spuitwerk Nijmegen, Arnhem en omstreken.

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Nijmegen, Arnhem of omstreken voor spuitwerk van uw woning, bedrijf of complex? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Offerte spuitwerk aanvragen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.