Schildersbedrijf Nijmegen

Franssen & Honigh is uw Schildersbedrijf Nijmegen. Kwaliteit, vakkennis en een scherp oog voor resultaat met 100% tevredenheid garantie. Heeft u particulier of zakelijk schilderwerk in en rondom Nijmegen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

franssen honigh background
Franssen en Honigh Wijzonol materialen

Kwaliteit in schilderwerk

Als schildersbedrijf kiezen wij alleen de allerbeste materialen, jarenlange ervaring en de laatste technieken. Dat is onze garantie voor 100% resultaat: strak afgewerkt schilderwerk waar we trots op zijn als schildersbedrijf in Nijmegen.

100% tevreden schilderwerk

Schildersbedrijf in de regio

Onze schilders zijn nuchtere professionals, die doen wat ze zeggen en waarmaken wat ze beloven. Met 100% tevredenheidsgarantie! Franssen en Honigh Schilderwerken is werkzaam in de regio Nijmegen, Arnhem, Wijchen en Beuningen tot Elst, Lent en Oosterhout. Én voor projecten door heel Nederland.

Franssen en Honigh plusplan

PLUSPLAN schilderwerk

Wij staat voor kwaliteit en tevredenheid.  Als schildersbedrijf Nijmegen bieden wij  u een PLUSPLAN schilderwerk aan voor uw woning. Uw woning wordt vakkundig onderhouden, zonder zorgen en prettig geregeld. Kies voor PLANPLUS en bespaar tijd en geld! Franssen & Honigh: betaalbaar onderhoud met 100% tevredenheidsgarantie.

Kies voor een ervaren schildersbedrijf in Nijmegen met passie voor het vak!

Jarenlange ervaring, gebruik van hoogwaardige materialen en de laatste technieken staan garant voor 100% resultaat: strak afgewerkte schilderwerken waar we trots op zijn. Betaalbaar vakwerk, dat lang meegaat, gezien mag worden én… blije klanten oplevert.

Franssen & Honigh Schilderwerken Nijmegen: één aanspreekpunt voor al uw schilderwerk.

Een schilderbedrijf met één aanspreekpunt voor al het schilderwerk in en aan uw woning. Dat is wél zo handig. Franssen en Honigh Schilderwerken biedt een compleet dienstenpakket met o.a.:

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte voor schilderwerk
aan uw woning, appartement of project.
Neem dan hier contact met ons op.