Schilder Nijmegen gezocht?

Voor schilder Nijmegen gaat u naar Franssen en Honigh Schilderwerken. U kiest dan voor schilders, nuchtere vakmensen, met een ouderwets gevoel voor service in schilderwerk. Professionals, die doen wat ze zeggen en waarmaken wat ze beloven.

Kwaliteit, vakkennis en een scherp oog voor resultaat.

Ervaren Schilders met passie voor het vak!

Jarenlange ervaring, gebruik van hoogwaardige materialen en de laatste technieken staan garant voor 100% resultaat: strak afgewerkte schilderwerken waar we trots op zijn. Betaalbaar vakwerk, dat lang meegaat, gezien mag worden én… blije klanten oplevert.

Schilder Nijmegen gezocht?
Van renovatie- en onderhoudsschilderwerk tot spuitwerk, kleuradvies en nieuwbouwschilderwerk: Franssen & Honigh. 100% Gegarandeerd vakwerk! Bel of mail ons.

Franssen en Honigh Schilderwerken biedt een compleet dienstenpakket met o.a.:

Franssen & Honigh Schilderwerken Nijmegen: één aanspreekpunt voor al uw schilderwerk.

Een schilderbedrijf met één aanspreekpunt voor al het schilderwerk in en aan uw woning. Dat is wél zo handig.schilder nijmegen Franssen en Honigh

Franssen & Honigh voor al uw schilderwerken in de regio

Zoekt u een Schilder in Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Groesbeek en omgeving? Neem dan contact met ons op. Als schildersbedrijf uit Nijmegen werken wij landelijk en regionaal. Juist het werken in de regio doen wij graag: bij u in de buurt met persoonlijk contact. Ons vakmanschap en onze passie voor schilderwerk laat uw woning, appartement, bedrijf en of project weer glanzen. Bel gerust. We komen graag kennismaken!