Particulier schilderwerk

Voor particulier schilderwerk kiest u voor schildersbedrijf Franssen & Honigh in Nijmegen. Want dan kiest u voor vakwerk, passie en zekerheid in schilderwerk. Uw woning of appartement laten wij weer glanzen, zodat het de sfeer uitstraalt die u wenst. Op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën biedt Franssen & Honigh professioneel kleur- en materiaaladvies, waarbij u zich prettig voelt. Dat verhoogt niet alleen het comfort, maar ook de waarde van uw woning.

Kennismaken met 100% gegarandeerd vakwerk?
Wilt U kennismaken of een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact op met uw schilder in Nijmegen.

Schilderwerken Nijmegen - Hoogwerker

Particulier schilderwerk Nijmegen en omstreken

Als schilderbedrijf in Nijmegen richten wij ons op de particuliere schilderwerk vragen in de regio. Onze schilders zijn nuchtere vakmensen met een ouderwets gevoel voor kwaliteit en service. Wij doen wat we zeggen en maken waar wat wij beloven. Of het nu gaat om binnen schilderwerk of buiten schilderwerk van uw woning of appartement in en rondom Nijmegen.

Een schildersbedrijf met een totaalpakket aan diensten

Één aanspreekpunt op gebied van schilderwerk in en aan uw woning: dat is wel zo handig. Wij bieden u een totaalpakket met daarin onderdelen als:

Schilderwerk particuliere woning of appartement

Wilt u weten wat wij als schildersbedrijf uit Nijmegen voor u als particulier kunnen betekenen? Stuur een berichtje via de contactpagina, of bel direct voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat: Fargo Honigh > (06) 50 617 516 of Willem Franssen > (06) 28 471 265.

Vakmanschap in de regio

Particulier Schilderwerk Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Elst, Lent en omgeving is waar wij ons regionaal op richten. Dichtbij, flexibel in werktijden met persoonlijk contact.