Onderhoudsplan schilderwerk

Totaalonderhoud zonder zorgen.

onderhoudsplan schilderwerk

Vervanging van slechte kozijnen of deuren? Met het PLUSPLAN van Franssen & Honigh is dat niet nodig! U bespaart op kosten, want het schilderwerk aan uw woning wordt vakkundig onderhouden. Zonder zorgen en prettig geregeld. Dát is PLUSPLAN van Franssen & Honigh: een betaalbaar onderhoudsprogramma met 100% tevredenheidsgarantie.

Tijdelijk met 10% korting + gratis inspectie aan uw woning!

Bel (06) 50 617 516, of stuur een berichtje voor een afspraak of een offerte op maat.

PLUSPLAN van Franssen & Honigh.
Totaalonderhoud in 3 stappen. Zó doen we dat:

kozijn 1 kozijn 2 kozijn 3
1. Nauwkeurige inspectie
2. Grondige renovatie
3. Regelmatig onderhoud

Kies voor het onderhoudsplan schilderwerk

Kies voor het totaal onderhoud van het schilderwerk van woning, appartement en of bedrijfsruimte voor Franssen & Honigh. Wij leggen u graag uit waarom, hoe en wat het onderhoudsplan schilderwerk in zich heeft. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Ons schildersbedrijf is gevestigd in Nijmegen en richt zich voor onderhoud schilderwerk op de regio Nijmegen, Arnhem, Beuningen, Wijchen, Elst en Lent. Dichtbij, flexibel in werktijden met persoonlijk contact. Vraag naar de voordelen, neem contact op!

Offerte onderhoudsplan schilderwerk aanvragen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.