Zolder en trappenhuis opknappen in Nijmegen-Oost

Een klant in Nijmegen vroeg Franssen en Honigh Schilderwerken uit Nijmegen of wij hun trappenhuis en zolder konden opknappen. Natuurlijk kunnen onze vakmensen dat!

Trap opknappen

Een trap opknappen klinkt simpel, maar wanneer deze is bedekt met trapbekleding – zoals bij deze klant – is het vaak nog een hele klus. Als eerst hebben we de trapbekleding verwijderd. Daarna hebben we de trap behandeld met Peel-Away afbijtmiddel. Hiermee konden we de lijmresten waarmee de trapbekleding vast zat verwijderen. Met Peel-Away konden we ook gemakkelijk de oude verflagen er af poetsen. Elke traptrede hebben we geheel schoongekrabd, gegrond, gerepareerd, gekit en netjes afgelakt. Het resultaat mag er wezen, want het trappenhuis ziet er meteen een stuk moderner uit! 

Zolder schilderen

Deze trap leidt naar de zolder, dus ook de zolder hebben we meteen meegepakt. De zolder hebben we netjes en strak geschilderd in de kleur wit. Door de witte verf komen de bruine, oude balken in de nok helemaal tot zijn recht. 

Onze werkwijze

Bij Franssen & Honigh Schilderwerken ontvangt u eerst gedegen advies met betrekking tot het schilderwerk en/of de bijkomende werkzaamheden. Goed schilderwerk en alleen het gebruik van kwaliteitsproducten lijkt wellicht aan de dure kant, maar het betaalt zich in de toekomst dubbel en dwars terug. Want met onze jarenlange ervaring, vakkennis en gebruik van de allerbeste producten staan wij garant voor jarenlange kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren immers alleen schilderwerk waar ook wij trots op zijn!

100% tevredenheidsgarantie

Is uw trappenhuis ook toe aan renovatie? Of heeft u een zolder die geschilderd moet worden? Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. U vertelt ons uw wensen en wij doen een scherp aanbod. Franssen & Honigh Schilderwerken biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding en heeft oog voor duurzaamheid. Daarnaast bieden wij 100% tevredenheidsgarantie: wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Wilt u een schilderwerk voorstel ontvangen?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.