Wand behangen met behang in Lent

We kregen onlangs een aanvraag om op zolder een grote wand te behangen met behang. Bij Franssen & Honigh Schilderwerken werken vakmensen met een ouderwets gevoel voor service en kwaliteit. Ook als het gaat om het behangen van een wand met behang. Daarnaast bieden wij 100% tevredenheidsgarantie. Wij gaan pas weg als u tevreden bent! We pakten deze opdracht met beide handen aan. 

Muur behangen met Elitis behang

Deze klant wilde de wand op zolder laten behangen met behang van het exclusieve merk Elitis. Elitis is een Frans merk en distribueert inmiddels naar meer dan 100 landen wereldwijd. Het merk ontwerpt zeer eigentijdse wandbekleding en heeft altijd een voorsprong op de nieuwste technieken. Bekijk de foto’s om het prachtige resultaat te zien. De klant was super tevreden over zowel de service als het uitgevoerde werk. Een blije klant is een tevreden vakman van Franssen & Honigh Schilderwerken!

Werkwijze muur behangen

Bij Franssen & Honigh Schilderwerken ontvangt u eerst gedegen advies met betrekking tot het behangen van de muur en eventuele bijkomende werkzaamheden, zoals het gladstrijken van de muur of het verwijderen van oud behang. Met onze jarenlange ervaring, vakkennis en gebruik van de allerbeste producten staan wij garant voor jarenlange kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren immers alleen vakwerk waar ook wij trots op zijn!

Wilt u een wand laten behangen?

Besteedt u het behangen van een muur liever uit aan professionals? Eén ding is zeker: u bent verzekerd van goede kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. U vertelt ons uw wensen en wij doen een scherp aanbod. Via 06-50617516 zijn wij telefonisch te bereiken. Ook kunt u ons een berichtje sturen via de contactpagina.

Wilt u een schilderwerk voorstel ontvangen?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.