Renovatie schilderwerk Amsterdam

Renovatie van een prachtig monumentaal pand in Amsterdam. Na ontvangst van de aanvraag voor “particulier renovatie schilderwerk” is er een afspraak gemaakt. Op locatie hebben we de situatie en wensen doorgenomen. Vervolgens hebben we een advies uitgebracht met een voorstel op maat en mochten wij de renovatie uit voeren met onderdelen als:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrot herstel
  • Vervangen van glas
  • Hout reparatie

Wilt u weten wat wij voor kunnen betekenen? Neem gerust contact op via de contactpagina of bel ons.

 


Advies in renovatie monumentaal pand

Specifiek in het schilderwerk advies zat het afbranden en kaal maken van de kozijnen voor een optimale kwaliteit en duurzaamheid aan de buitenzijde van het pand. En binnen hebben we airless latex spuiten toegepast voor een strak resultaat op plafond en wanden. Ook voor het houtwerk hebben we spuitwerk toegepast op acrylbasis om verkleuring tegen te gaan. Door goed de wensen door te nemen konden wij een advies op maat geven en het project met een 100% tevredenheidsgarantie aanpakken.

 

Wilt u een schilderwerk voorstel ontvangen?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.