Renovatie schilderwerk Nijmegen

Voor een prachtig pand in Nijmegen mochten wij de renovatie aanpakken. Samen met de architect en bouwkundig adviesbureau zijn kleurstelling en materiaalgebruik doorgenomen en bepaald. Het hele interieur is onder handen genomen. Vanuit Franssen & Honigh kunnen wij een totaaloplossing bieden in renovatie werkzaamheden. Wij hebben een netwerk van specialisten waaronder, stukadoors, metselaars, elektriciëns, timmerlieden en professionele behangers. Heeft u renovatie schilderwerk in Nijmegen of omstreken, neem gerust contact op.

foto 1 kopiefoto 2 kopiefoto 3 kopiefoto 4 kopie

Verschillende technieken in schilderwerk

Vanuit het overleg met betrokkenen is er gekozen voor verschillende technieken in schilderwerk om zo het beste resultaat te realiseren. Één van de toegepaste technieken was airless latex spuiten, deze techniek is zeer geschikt voor wanden en plafonds. Door deze keuze kreeg het pand een strak resultaat in spuitwerk.
Naast het spuitwerk van de plafonds en wanden hebben we ook de deuren gespoten, hierbij is gekozen voor een water gedragen acryl verf om verkleuring tegen te gaan. Vanuit de vraagstelling bij aanvang van de renovatie opdracht hebben wij hierin geadviseerd met een prachtig eindresultaat.

foto 5 kopiefoto 1-1 kopiefoto 2-1 kopiefoto 3-1 kopiefoto 4-1 kopiefoto 4-1foto 1-2 kopiefoto 1foto 3-2 kopiefoto 5-2

Schoon werken

Een ander belangrijk aspect voor opdrachtgever was schoon werken, van begin tot einde van het renovatie project in Nijmegen hebben we hier aandacht voor gehad. Wilt u weten wat wij voor uw renovatie project kunnen betekenen? Neem gewoon even contact op.

Met de keuze voor Franssen & Honigh als partner in renovatie en schilderwerken had opdrachtgever één gesprekspartner en konden alle werkzaamheden worden ingevuld. Één aanspreekpunt met als doelstelling een 100% tevredenheidsgarantie.

foto 1foto 2foto 3-1foto 4foto 1