Gevelrenovatie in Nijmegen

Fransen & Honigh Schilderwerken heeft het gevelwerk van het VVE-complex op de Einsteinstraat in Nijmegen compleet gerenoveerd. De renovatie is voornamelijk uitgevoerd met een Airless verfspuit. Wat deze methode zo speciaal maakt is de uitvoering. De verf wordt namelijk aangebracht onder een hogedruk die tussen de 150 tot maar liefst 250 bar zit. Deze druk zorgt voor een perfecte egalisering van de verf, en resulteert in een strakke en professionele uitstraling. De Airless verfspuit maakt het mogelijk om heel nauwkeurig te werk te gaan, wat zorgt voor het gewenste eindresultaat. Ten slotte is deze methode relatief goedkoop, door het hoge rendement en verneveling van de verf hebben we niet veel verf nodig en zo bespaart u veel geld. Kortom, de Airless spuitmethode zorgt niet alleen voor het beste resultaat, maar heeft ook een hoge kwaliteit en is goed voor uw portemonnee!

Fransen & Honigh Schilderwerken

Fransen & Honigh Schilderwerken is gespecialiseerd in renovatieschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, spuitwerk, kleuradvies en nieuwbouwschilderwerk. Dus of u nu uw gevel wil laten renoveren of niet weet welke kleuren bij uw interieur passen, bij Fransen & Honigh Schilderwerken bent u voor zulke vraagstukken aan het juist adres! De ervaring, passie en hoogwaardige materialen die onze specialisten met zich meebrengen, zorgen voor een optimaal eindresultaat. Wij leveren vakwerk dat lang meegaat én gezien mag worden.

Renovatieplannen?

Is uw gevel toe aan renovatie en woont u in de omgeving van Nijmegen, Arnhem, Wijchen en Beuningen tot Elst, Lent en Oosterhout? Neem dan eens contact op met Fransen & Honigh Schilderwerken of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. We bekijken samen de mogelijkheden en geven u een zo objectief mogelijk advies over uw vraag of wens.

We komen graag eens kennis maken, tot snel!

Wilt u een schilderwerk voorstel ontvangen?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.