Buitenschilderwerk, Nijmegen Oost

Bij Franssen & Honigh Schilderwerken werken vakmensen met een ouderwets gevoel voor service en kwaliteit. Ook als het gaat om buitenschilderwerk. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding en oog voor duurzaamheid bieden wij u jaren plezier van het buitenschilderwerk. Daarnaast bieden wij 100% tevredenheidsgarantie. Wij gaan pas weg as u tevreden bent!

Onze werkzaamheden

Bij Franssen & Honigh Schilderwerken ontvangt u eerst gedegen advies met betrekking tot het schilderwerk en de bijkomende werkzaamheden. Goed schilderwerk en alleen het gebruik van kwaliteitsproducten lijkt wellicht aan de dure kant, maar het betaalt zich in de toekomst dubbel en dwars terug. Want met onze jarenlange ervaring, vakkennis en gebruik van de allerbeste producten staan wij garant voor jarenlange kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren immers alleen schilderwerk waar ook wij trots op zijn!

Heeft u achterstallig onderhoud, zoals het project in onze afbeeldingen. Dan komen wij graag bij u lang. Voor renovatie schilderwerk buiten én binnen bent u bij Franssen & Honigh Schilderwerken aan het juiste adres.

100% vakwerk gegarandeerd

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. U vertelt ons uw wensen en wij doen een scherp aanbod.

Via 06-50617516 zijn wij telefonisch te bereiken. Ook kunt u ons een berichtje sturen via de contactpagina.

Wilt u een schilderwerk voorstel ontvangen?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.