Afwerking badkamer & toilet

Voor een prachtige, strakke, afwerking wordt er vaak gekozen voor een betonlook op de badkamer of het toilet. Veel materialen die hiervoor gebruikt worden zijn niet waterdicht. Daarom maken wij alleen gebruik van Beal Mortex. Dit is een betonstuc, die perfect te gebruiken is in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Een groot voordeel van dit materiaal is de tijdbesparing die we krijgen, omdat er geen nabehandeling nodig is. Zo kunt u nóg sneller genieten van uw nieuwe ruimte!

Onze werkzaamheden

Door gebruik te maken van Beal Mortex krijgt iedere ruimte een eigen uitstraling. De mogelijkheden zijn uitgebreid, daarom adviseren en informeren we u graag. Samen realiseren wij de badkamer van uw dromen!

Afhankelijk van de ruimte en functie wordt de stuc in 1 of meerdere lagen aangebracht. Het materiaal wordt niet gemengd met water, maar met een speciale vloeistof dat het product sterk en waterdicht maakt. Door deze speciale samenstelling is het product uiterst geschikt voor vochtige ruimtes en dé moderne vervanging van tegels. Tevens zorgt de structuur van Beal Mortex ervoor dat het op vrijwel iedere ondergrond kan worden aangebracht.

100% gegarandeerd vakwerk ervaren?

Het aanbrengen van Beal Mortex is geen eenvoudige klus. Voor het beste resultaat besteed u het stucwerk uit aan professionele stukadoors. Franssen & Honigh Schilderwerken heeft ruime ervaring in het aanbrengen van dit product.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk  advies. U vertelt ons uw wensen en wij doen een scherp aanbod.

Via 06-50617516 zijn wij telefonisch te bereiken. Ook kunt u ons een berichtje sturen via de contactpagina.

Hieronder vindt u een impressie van de prachtige afwerking met Beal Mortex stuc.

Wilt u een schilderwerk voorstel ontvangen?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.