Buitenschilderwerk voor particulier en bedrijf

Voor buitenschilderwerk Nijmegen bent u bij Franssen & Honigh aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Nijmegen en werken graag lokaal bij u in de buurt. Als u een betrouwbaar schildersbedrijf uit Nijmegen zoekt neem dan even contact met ons op.

Waarom kiezen voor buitenschilders van Franssen & Honigh

Franssen & Honigh schilders zijn vakmensen met een ouderwets gevoel voor service en kwaliteit. Professionals, die doen wat ze zeggen en maken wat ze beloven. Met een goede prijs kwaliteit verhouding en oog voor duurzaamheid. U wilt immers jaren plezier hebben van het buitenschilderwerk. Franssen & Honigh biedt desgewenst een schilderwerk onderhoudsplan aan. Een onderhoudsprogramma zonder zorgen én… met 100% tevredenheidsgarantie.

Advies in schilderwerk

Bij Franssen en Honigh ontvangt u gedegen advies met betrekking tot schilderwerk en bijkomende werkzaamheden. Een gedegen schilderwerk advies en uitvoering lijkt wellicht duur, maar betaalt zich in de toekomst dubbel en dwars terug. Want: onze vakkennis, brede ervaring en gebruik van de allerbeste materialen staan garant voor jarenlange kwaliteit en duurzaamheid. Voor schilderwerk waar we trots op zijn!

Buitenschilderwerk Nijmegen Buitenschilderwerk Nijmegen

Renovatie schilderwerk

Heeft u renovatie schilderwerk buiten of binnen, dan verzorgen wij ook dit graag voor uw. Met Franssen & Honigh heeft u een totaalpakket in handen. Naast schilderwerk verzorgen wij met ons netwerk aan specialisten ook andere onderdelen binnen een renovatie project. U heeft met ons als partner één aanspreekpunt en bent zorgenvrij in aanpak en uitvoering.

Offerte buitenschilderwerk Nijmegen aanvragen

Een offerte buitenschilderwerk Nijmegen kunt u overal aanvragen en vergelijken. Hoe werken wij binnen Franssen & Honigh? Wij kennen een aantal stappen in onze aanpak om tot een goed voorstel te komen en willen u kort aangeven hoe wij invulling geven aan de opdracht.

  • √ Telefonisch contact om uw schilderwerk vraag door te nemen
  • √ Inspectie ter plaatse voor een juiste inschatting van de opdracht
  • √ Een voorstel op maat met focus op kwaliteit in werk en resultaat
  • √ Tijdens uitvoering schoon werken, onze mensen letten op hun omgeving
  • √ Bij oplevering een korte terugkoppeling over hetgeen gedaan
  • √ Tot slot onze nazorg

Wilt u uw buitenschilderwerk vraag gericht op de regio Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Beuningen, Elst en Lent bij ons neerleggen? Stel gewoon uw vraag via ons contactformulier of bel met ons. Voor zowel particulier schilderwerk als schilderwerk voor bedrijven.